top of page

3. - 7. juni 2023

|

Haarby

Sommercamp 2023

Kunne du tænke dig at lære mere om musik og instrumenter sammen med andre børn fra 5. - 9. klasse? Så skal du med på sommercampen 2023!

Sommercamp 2023
Sommercamp 2023

Tid & sted

3. - 7. juni 2023

Haarby, Strærupvej 11, 5683 Haarby, Danmark

Om eventet

Pris 2650,00 dkk

Hvad skal der ske?

På campen vil du lære en masse om rytme, sang og de instrumenter, I vælger at spille på i løbet af ugen. Det handler både om at blive bedre til noget af det, du allerede kan og om at lære noget nyt, du ikke vidste du kunne. I løbet af ugen bliver der masser af tid til at lære dine nye venner at kende både gennem fri-tid og sammenspil. 

Som noget nyt 2023!

I år er der nogle garvede elever med - nogle er kommet på campen i fem år! De hjælper nye tilmeldte godt i gang med at finde sig på plads og komme godt i gang. De kan instruere i instrumenterne, og de kan hjælpe dig, når der er noget, der driller i teorien! Sammen med dem er du i sikre hænder og kan være helt sikker på, at det ikke bliver kedeligt!

Hvor skal vi spise og sove?

Vi spiser sammen hver dag, og hvis vejret bliver til det, skal vi grille. Der er senge og madrasser i huset, hvor I sover på værelser sammen. Hvis der er spørgsmål eller særlige ønsker, bedes det skrives ved tilmelding. I er også velkomne til at ringe. 

Hvor og hvornår er det?

Campen starter mandag middag og slutter fredag eftermiddag. I år har vi fået lov til at låne et lækkert sted med udendørsarealer, der rækker langt samt et musiklokale, hvor der er plads til at lave lyd - samt indendørs pool! 

Del denne begivenhed

bottom of page